All supplies - Kantoorartikelen
Koude dranken - Warme dranken - snoep - Full Services - Verkoop/Verhuring automaten

FR | NL


Hoofdpagina
Catalogus
Werkwijze
Uw voordelen
Aanvraag
Informatie


De Brouwerij Vanderlinden werd in 1906 opgericht en naar aloude Belgische traditie brouwde dit familiebedrijf in het begin een geuze.
Naast het brouwen van geuze deed de Brouwerij Vanderlinden
ook aan thuislevering van frisdranken.

Vandaag de dag is ons bedrijf gespecialiseerd in de distributie van koude en warme dranken bij ondernemingen, verenigingen en particulieren, in Brussel en omgeving.
Voor deze dienst werd trouwens een eigen naam bedacht :
ALL DRINKS
. Uit nostalgische overwegingen werd Brux-Ale er aan toegevoegd. Om in te spelen op de groeiende vraag, hebben wij ons producten en dienstengamma in de loop van de tijd sterk uitgebreid, met o.a. onderhoudsprodukten en voedingswaren. Meer recent, met ALL SUPPLIES leveren wij ook bureelbenodigdheden, papier, inkjet supplies en data media.

Bekijk hier onze catalogus of de Wijncatalogus.

Al deze produkten hebben wij permanent in voorraad. Op die manier zijn wij in staat om alle bestellingen via telefoon, fax of onze website doorgegeven worden, binnen de 24 uur te leveren.

Wij hebben eveneens een Drive In ter uwer beschikking die alle dagen open is, van 7u tot 11.30u en van 13u to 17.30u

Wij verhuren ook waterfonteinen. Wij verhuren, verkopen en onderhoudendrankautomaten(koud en warm), verdeelautomaten voor snacks, koffiemachines en perkolators. Ook leveren wij U de toebehoren voor deze apparaten, zoals : bekers, lepels, servetten, keukenrollen, enz... In dit verband, stellen wij U onze 2 succesvolle diensten voor : een Service All Drinks (SAD) en een Full Service.

Verkoop, verhuring en herstelling van machines ; zoals :

  • Koffiemachines : Douwe Egberts, Saeco, Java,...
  • Waterfontein : Globe + toebehoren
  • Percolator Bravilor
  • Verdelers : Coca Cola, Ice Tea, neutrale, enz...
  • Drankenfrigo's, ook met vitrine.
  • Bierpompen

Service All Drinks (SAD) :
Wij komen regelmatig bij U langs, met de artikels die U gewoonlijk afneemt, en op basis van Uw gemiddeld verbruik, vullen wij Uw voorraad aan, in de frigo of verdeler.

Full Service :
U hoeft aan niets te denken, wij zorgen voor alles : Plaatsing, bevoorrading, onderhoud, enz... Het is een dienst "All In".

All Supplies :
Onze nieuwe afdeling, stelt U originele of herbruikbare produkten voor aan zeer scherpe prijzen. Ons gamma omvat : papier, toners, inkjet supplies, enz…alsook bureelbenodigdheden. Wij nemen ook Uw lege toners en inkjet supplies terug.
Onze opslagplaats heeft de capaciteit om Uw papier op te slaan volgens Uw behoeften en dit voor maximum drie leveringen. Zodoende bekomt U een belangrijk voordeel op de prijs per pallet.

All Drinks Brux.Ale - Tel 32 2 687.76.00 - Fax 32 2 687.22.22 - Email : info@alldrinks.be